فروشگاه فایل های علوم دامی و کشاورزی

فروش محصولات و فایل های علوم دامی

فروشگاه فایل های علوم دامی و کشاورزی

فروش محصولات و فایل های علوم دامی

روش های اندازه گیری الیاف و قابیلت هضم مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام با سیستم انکوم

روش های اندازه گیری الیاف و قابیلت هضم مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام با سیستم انکوم

 

 

 








 

پیش گفتار

دستور کار اندازه گیری الیاف نامحلول در شوینده های خنثی و اسیدی با روش آنکوم

روش اندازه گیری الیاف نامحلول در شوینده خنثی (NDF)

روش اندازه گیری الیاف نامحلول در شوینده اسیدی (ADF)

روش کار با دستگاه هضم بعد از شکمبه ای در شرایط  in vitro

1- مرحله ی پیش انکوباسیون شکمبه ای

2- مرحله بعد از انکوباسیون شکمبه ای

3- هضم شیرانی و روده ای

کاربرد روش های نوینIn vitro ( برون حیوانی) در برآورد قابلیت هضم پروتئین در نشخوارکنندگان

روش تیلی و تری (Terry and Tilley)

روش تولید گاز (Gas production)

روش کیسه های نایلونی متحرک[3] (MNB)

روش 3 مرحله ای آنزیمی[1] و روش آنزیمی مک نیون[2]

روش های مبتنی بر استفاده از انکوباتور Daisy II

مقایسه برخی از روش های برون حیوانی

اهمیت فیبر در تغذیه طیور:

 پنتوزانها و گلوکانها

اثرات ضد تغذیه ­ای­­ پلی­ ساکارید­های غیر نشاسته ­ای محلول

اثرات ضد تغذیه­ ای­­ پلی­ ساکارید­های غیر نشاسته ­ای غیر محلول

عوامل تغییر در تجزیه پذیری شکمبه­ ای و تعیین کینتیک هضم به روش تولید گاز

الف- نسبت بین سطح کیسه و اندازه نمونه

ب- خصوصیات کیسه

پ- جیره حیوان میزبان

ت- تعداد و گونه‌های حیوانات مورد استفاده

ث- آماده‌سازی نمونه‌ها

عوامل موثر بر دقت تجزیه پذیری شکمبه ای in situ

روش تولید گاز (Gas production)

بافر و منبع مایع شکمبه                  

کاربرد و پیشرفت‌های حاصل شده

ارزیابی شایستگی مدل های ریاضی تجزیه پذیری شکمبه ای

مدل­های ریاضی هضم شکمبه­ای مواد خوراکی  

ارزیابی مدل[4]

بررسی رفتار مدل

ارزیابی آماری مدل­ها

ارزیابی پارامترهای تخمین زده شده

نتیجه ­گیری

تکنیک های آزمایشگاهی و غیر آزمایشگاهی